lad os tage en snak

Kontakt

Er du i tvivl om hvad du skal stille op med dit visuelle udtryk? Jeg er altid klar til en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan undersøge hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed.

faq

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en visuel identitet?

En visuel identitet kan betyde rigtigt mange ting. Det er derfor meget svært at sige hvad en “visuel identitet” koster.

Netop derfor, tilbyder jeg det indledende møde gratis, så vi sammen kan skræddersy det helt rigtige tilbud til dig og din virksomhed.

Hvorfor er et logo ikke nok?

Et logo er en del af en visuel identitet, men i nutidens visuelle virkelighed kan det ikke længere stå alene.

En godt brandet virksomhed, har et stort dynamisk arsenal af visuelle elementer, der kan kommunikere på alle virksomhedens kanaler.

Tilsammen skaber de din virksomheds røde tråd, skaber tillid og forståelse for netop din unikke virksomhed. 

Hvad er en visuel identitet?

En visuel identitet er en række visuelle byggesten, du bygger dit brands kommunikation op med. Det kan inkludere: farver, logoserier, symboler, illustrationer, skrifttyper mm.

En god gennemarbejdet visuel identitet, forøger dine kunders tillid til dig og dit produkt. Det skaber den røde tråd, der løber igennem din hjemmeside, dine SoMe kanaler, dit printede materiale og dit administrative materiale, såsom tilbud, kvitteringer osv.

Fremstå professionel og øg dit salg, med en god gennemarbejdet visuel identitet.   

Kan du hjælpe mig med min digitale markedsføring?

Med uddannelse fra Bigum & Co, har jeg stor viden indenfor digital markedsføring. Selvom jeg har en holistisk tilgang til emnet, vejleder jeg også gerne på de enkelte områder.

Jeg har erfaring indenfor følgende områder:

  • E-mail markedsføring
  • Annoncering på sociale medier
  • Content markedsføring
  • SEO (Search engine optimization)
  • Copywriting
  • Sociale medier
  • Digital strategi
  • Brugervenlighed og konverteringsoptimering

Kan du designe kampagner?

JA! En af de fedeste ting for mig at arbejde med er kampagner. Her designer man gerne en mini visuel identitet, i samspil med afsenderens visuelle univers.

En stor del af kampagne arbejdet handler om at få sit budskab så langt ud i verden, som muligt. Her hjælper min viden om digital markedsføring mig. Ikke kun i de tekniske opsætninger, men helt ned i de enkelte designløsninger.  

Kan en lille enkeltmandsvirksomhed bruge en visuel identitet?

ISÆR de helt små virksomheder nyder godt af et flot gennemarbejdet visuelt udtryk. Det handler om at skille sig ud, at skabe blikfang – og især genkendelighed. 

Med en visuel identitet får du opsat en visuel ramme, der gør det meget nemmere for dig at udvikle din virksomhed, og skabe indhold. 

Positioner dig med din visuelle identitet, og vær den første dine kunder tænker på, når de pludselig står og mangler din service. 

Skab visuelt materiale, der får dig til at fremstå professionel og tillidsfuld. Dét skaber vækst. 

Kan privatpersoner booke et kursus i linoleumstryk?

Jeg rykker altid gerne ud, både i privaten eller hos dit firma, og laver kursus i klassisk trykkekunst.

Med erfaring med fra mit tilbagevendende valgfag hos Den Skandinaviske Designhøjskole, hvor jeg underviser i forskellige klassiske trykke metoder, udbyder jeg nu mindre endagskurser til erhverv og private. 

Det er en utroligt fed dag med familien, vennerne eller kollegaerne. Glæd dig til at lære en fantastisk visuel metode, og skab unikke kunstværker på få timer. Fordyb dig med dine hænder, og slip hverdagens stress og jag, for en stund. 

Kontakt mig for detaljer om netop dit kursus.