Personen bag

Om

Mit navn er Asta Dreboldt, og jeg er visuel designer. Jeg vil vildt gerne hjælpe dig med dit visuelle udtryk, så ræk ud og lad os tage en uforpligtende snak.

Det handler om samarbejdet

Min fornemmeste opgave er at du føler dig tryg

Min største prioritet og drivkraft i mit arbejde, er samarbejdet med mine kunder. Den kreative gnist i mit visuelle arbejde, udspringer alting fra projektets kerne, nemlig dig.

For at vi skal kunne skabe den bedste løsning sammen, er det vigtigt vi kommer rigtigt fra start, og løbende afstemmer projektets retning, gennem hele dets levetid.

Derfor indleder jeg altid et nyt samarbejde, med et gratis fysisk møde, hvor vi i fælleskab konkretiserer projektet og mærker efter om vi er et godt match. 

Når vi er på hold sammen, bliver dine ambitioner mine, og jeg vil gøre mit for at vi når i mål med hvad end du går og drømmer om. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ansat

Projekter

%

Glade kunder

Vælg den bedste

Min baggrund

Mit navn er Asta Dreboldt, og jeg er visuel designer. Med en baggrund fra Det Kongelige Akademi for Design, arbejder jeg med visuel identitet, brandudvikling og illustration.

For mig er det vigtigste i mit arbejde mit tætte samarbejde med mine klienter. Den kreative proces, det kræver at ramme plet med en visuel identitet, der ikke kun repræsenterer et brand, men også menneskene og sjælen bag brandet, er min største passion. Ingen af disse processer er ens og de tvinger mig altid til at nytænke den måde, jeg arbejder på.

For at understøtte mit visuelle arbejde har jeg uddannet mig indenfor digital markedsføring. Det har givet mig en holistisk forståelse og tilgang til brandudvikling. Der findes uendelige muligheder og retninger, når man skal markedsføre sin virksomhed, kampagne eller brand. Hvad end for en retning man vælger, skal understøttes af den visuelle retning, og omvendt. Det er derfor enormt vigtigt at have den digitale strategi for øje, når man udvikler sin virksomheds visuelle linjer. Det kan jeg hjælpe dig med.

Derudover er jeg illustrator med stor fascination og erfaring i klassisk trykkekunst teknikker. Jeg har altid stor glæde af at undervise i trykkekunst og min passion for analoge teknikker. Det analoge udgangspunkt i mine kreative processer, har det med at finde vej til de endelige løsninger. Det gælder både mit arbejde med visuelle identiteter, illustration eller undervisning.

I en visuel verden bliver vi hver dag bombaderet med lækkert visuelt indhold. Det er derfor blevet sværere og sværere at få folks opmærksomhed, og komme ud med sine budskaber. Bevægelse er et af de vigtigste redskaber vi har, i den digitale kamp, om opmærksomhed. Det er en af grundende til min store interesse for animation og de muligheder der ligger i levende illustrationer og typografi.

I visuelle projekter skal der ofte bruges både fotografi og videoproduktion. Med et stort netværk inden for den kreative branche, og erfaring med art-direction, kan vi også i fællesskab løfte den del af projektet.

N

Visuel identitet

Jeg producerer fulde visuelle identiteter, for store og mindre virksomheder.

N

Illustration

Klassisk tegning, akvarel, akryl maleri og digital illustration.

N

Animation

Animation af visuelt indhold, illustration og typografi.

N

Kampagne

Koncept udvikling, samt strategisk og visuelt arbejde til kampagner.

N

Branding

Holistisk arbejde, med alt fra strategi til visuelt materiale.

N

Klassisk tryk

Linoleum, træsnit, dybdetryk, serigrafi og monotypetryk.

N

Workshop

Klassisk trykmetoder, brandudvikling, og facilitering.

N

Digital markedsføring

Strategi, opsætning og materiale.

 udvalgte

Samarbejdspartnere